Posjeta predstavnika Odjeljenja za javni registar Brčko distrikta BiH Odsjeku za geodetsko-katastarske poslove Grada Osijeka

Dana 17. 3. 2022. godine predstavnici Odjeljenja za javni registar boravili su u službenoj posjeti Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom i vlasničko pravne poslove.

Image for news

PredstavniciOdjeljenja za javni registar, Tomo Obrenović, šef Odjeljenja za javni registar, Mićo Đurić, v.d. šefa Pododjeljenja za katastarske knjige, Emir Zahirović, stručni referent za katastar, Srđan Mihajlović stručni referent za katastar, Alen Čančarević, stručni saradnik za informacione sisteme, Jela Perić, stručni referent za katastar, boravili su u službenoj posjeti Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom i vlasničko pravne poslove, Odsjek za geodetsko-katastarske poslove Grada Osijeka radi upoznavanja načina uspostave i održavanja podzemnih instalacija Grada Osijeka. Zahvaljujemo se na srdačnom dočeku od strane zamjenika gradonačelnika Dr. sc. Dragana Vulina i voditelja Odsjeka za geodetsko-katastarske poslove Mirka Živkovića dipl. ing. geod., kao i na kvalitetnoj i opširnoj prezentaciji o načinu uspostave i održavanja podzemnih instalacija Grada Osijeka.