Istraživanje zadovoljstva korisnika uslugama

Odjeljenje za javni registar Vlade Brčko distrikta BiH provodi
istraživanje zadovoljstva korisnika uslugama

Image for news

Odjeljenje za javni registar Vlade Brčko distrikta BiH provodi istraživanje zadovoljstva korisnika uslugama koje Odjeljenje pruža građanima. Ovo istraživanje se provodi kao dio podrške vlada Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva reformi javne uprave u Bosni i Hercegovini u okviru Programa jačanja javnih institucija u BiH koji implementira njemački GIZ u saradnji s Uredom koordinatora za reformu javne uprave.

 

Istraživanje zadovoljstva uslugama korisnika Odjeljenja bit će provođeno u periodu od 7. do 18. juna 2021. godine, te će se vršiti putem upitnika koji će korisnicima biti dostupan na svim lokacijama na kojima Odjeljenje pruža usluge građanima.

 

Odjeljenje za javni registar poziva građane da uzmu učešće u istraživanju zadovoljstva uslugama, a sve s ciljem unapređenja kvaliteta samih usluga koje Odjeljenje pruža korisnicima. Samo istraživanje provodi se kao sastavni dio strateškog okvira za reformu javne uprave, kao dio kontinuiranih napora na podizanju kvaliteta i dostupnosti usluga koje Odjeljenje pruža.